هنر شاد بودن
اگر فرصت ها درِ خانه ی شما را نمی زنند.
درِ دیگری بسازید.
اگر فرصت ها به شما رو نمی آورند
شما به فرصت ها روی بیاورید.

یا راهی خواهم یافت
یا راهی خواهم ساخت ...
..............................................................
همگی ما روزها و اوقاتی را که مشکلات یکی بعد از دیگـــری به سراغمان آمده است تجربه کرده ایم. این زنجیره معمولا به گونه ای آگاهانه یا ناخودآگاه، با یک فکر شـــروع شده است.

هر فکــر و اندیشه منفی، فکر و اندیشه منفی دیگری را به سوی خود جذب می کند و ســـرانجام مشکل بروز می کند. سپس هنگامی که به آن دردســـر واکنش نشان می دهید مشکلات بعدی سرازیر می شوند.

شما می توانید از طریق احساسات از بد و خوب افکار خود آگاه شوید و افکار خود را در جهت دلخواه تغییر دهید. قانون جذب محکم به بسامد جدید شما می چسبد و رویدادهای جدید منطبق با آن را وارد زندگی تان می کند.
راندا_برن...
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
درج مطلب
 
 
 
 
   
 
 

کلید های طلایی موفقیت

 

لازمه ی موفقیت در زندگی داشتن دانش بالا، ثروت زیاد، قدرت و مقام اجتماعی نیست، بلکه موفقیت یعنی خود باشیم، نه دیگری. موفقیت یعنی شناخت ارجحیت های زندگی و عملکرد براساس آن. موفقیت یعنی ساختن امروز برای فردایی بهتر. موفقیت، تجهیز امروز خود برای فردای پربار است. موفقیت در زندگی به عوامل مختلفی بستگی دارد.

 

۱) ایمان به موفقیت

کسی می تواند به موفقیت برسد که خواهان آن باشد و در وجود خود توان رسیدن به آن را بیابد و خودش را لایق رسیدن به موفقیت بداند و نسبت به تحقق آن امیدوار باشد. این امر نیاز به روی آوردن به افکار مثبت و طرد افکار منفی دارد.

 

۲) تصمیم و قاطعیت

یکی از رموز موفقیت مردان بزرگ، اراده قوی و عزم راسخ آنها بوده است. کسانی که از میان موانع و مشکلات بگذرند و از تندباد حوادث به سلامتی عبور کنند به اهداف متعالی خود خواهند رسید. چه بسا افرادی که از امکانات خوبی برخوردارند ولی به دلیل سستی اراده و عدم اعتماد به نفس و عدم قاطعیت در امور، از اتخاذ تصمیم باز مانده و به رکود و شکست تن داده اند و چه بسا افرادی که با وجود امکانات کم و شرایط سخت، باعزمی راسخ و اعتماد به نفس به قله های رفیع موفقیت نایل گشته اند.

 

۳) پشتکار و استقامت

پیروزی و موفقیت از آن کسانی است که در عرصه پیکار زندگی تسلیم موانع نشده و با صبر و شکیبایی به راه خود ادامه داده اند. می گویند یک دانش آموز چینی که در رشته تحصیلی خود پیشرفتی به دست نیاورده بود از شدت یاس و ناامیدی کتاب هایش را جمع کرد و دور انداخت. در همان لحظه مشاهده کرد که زنی مستمند قطعه فلزی را با سختی سوهان می زند تا از آن سوزنی درست کند. مشاهده این صحنه به او درسی آموزنده آموخت. او تصمیم گرفت به کلاس درس برگردد و به هر قیمتی هست با قاطعیت تمام به ادامه تحصیل خود بپردازد. او در سایه شکیبایی در ردیف دانشمندان شهیر عصر خود قرار گرفت.

 

۴) خودشناسی

یکی از راه های رسیدن به موفقیت، خودشناسی است. منظور از خودشناسی، شناسایی ذوق و استعداد و توانایی هاست. از ادیسون پرسیدند: چرا اغلب جوانان موفق نمی شوند؟ گفت: برای این که راه خود را نمی شناسند و در جاده دیگری گام بر می دارند.

یکی از دلایل شکست بعضی از جوانان، در نظر نگرفتن علاقه و ذوق شخصی است. مثلا شخصی به درس علاقه ندارد ولی به کارهای هنری یا فنی علاقه مند است. با این حال با اکراه و اجبار و یا متاثر شدن از دیگران به تحصیل می پردازد. بدیهی است در این صورت توفیق نمی یابد.

 
 
 
 
 

دبیرستان محلی امن برای خانواده های بومی منطقه

 
 
 
 

پیام مشاور

 
سلامت روان

بهداشت روان یا سلامت روان به معنی سلامت هیجانی و روانشناختی است، به شکلی که فرد بتواند از تفکر و توانایی های خود استفاده کند، در جامعه عملکرد داشته باشد و نیازهای معمول زندگی روزمره را برآورده سازد.

پیشگیری از پیدایش بیماری های روانی و سالم کردن محیط روانی از نیازهای اولیه تامین بهداشت روانی محسوب می شود.

 

فردی که می تواند به فشارهای معمول زندگی روزمره غلبه کند و یک زندگی مستقل داشته باشد را می توان به عنوان یک فرد دارای سلامت روان معرفی کرد.

سال ها بود که در مدارس کشور، هفته ای با عنوان هفته بهداشت روان با محوریت مشاوران مدارس، از بیست و چهارم تا سی ام مهر برگزار می شد، اما برای مداخله سریع تر روانشناختی مشاوران در آغاز سال تحصیلی و برای کاهش رفتارهای پرخطر دانش آموزان و همچنین ارتقای بهداشت روان دانش آموزان و از طرفی برای رفع تداخل این هفته با هفته پیوند انجمن اولیا و مربیان، مقرر شد این روز برای نخستین بار همزمان با هجدهم مهر روز جهانی بهداشت روان، برابر با دهم اکتبر میلادی آغاز شود تا برنامه ها و فعالیت های این هفته، زودتر از سال های گذشته برای دانش آموزان به اجرا درآید.

هدف بهداشت روان یا سلامت روانی، رسیدن به آرامش و رضایت باطن است

«بهداشت روان» تنها به تشریح علت اختلال ها نمی پردازد، بلکه پیشگیری ناراحتی روانی به معنای وسیع آن با هدف جلوگیری از وقوع بیمارهای شدید روانی را نیز دنبال می کند.

در مکتب متعالی اسلام، آموزه هایی می یابیم که در رسیدن به این هدف می تواند بسیار مؤثر باشد، برای نمونه یاد و ذکر خدا فرد را از امیال و تکانش هایی که برای او استرس و فشار روانی ایجاد می کند، باز می دارد.

آموزه هایی چون صبر، رضا و توکل که سلامت روانی و آرامش فرد دیندار را تضمین می کنند.

مقاله از مریم منصوری